...un club fundat a Viladecans per un grup d'amics que estimem la muntanya...


jueves, 15 de diciembre de 2011

Assemblea del club

Aquest passat dimarts 13 (sí, coses que passen...) vam celebrar l'Assemblea del Club a l'Ateneu Pau Picasso de Viladecans, tal i com us haviem informat prèviament per correu electrònic. Bé, tot i la data escollida, ha anat prou bé per parlar una miqueta del nostre futur com a entitat esportiva, amb una empresa vinculada com és l'escola SHERPA, i també per ordenar els papers del club.... ah, els papers, sempre els papers... Es va aprovar un canvi als estatuts de l'entitat, de forma que la junta directiva estigui formada només per tres membres (president, secretari i tresorer) en lloc dels cinc que hi havia fins ara, i que el seu mandat sigui de vuit anys. Es tracta d'agilitar i simplificar el funcionament d'una entitat petita com la nostra, i la iniciativa va ser molt ben rebuda.





També es va parlar de les Llicències federatives 2012. Des d'avui 15 de desembre ens podem federar. Aquí teniu el quadre de modalitats:
http://www.feec.es/sites/default/files/Fitxers/llicencies/llicencies_2012_majors.pdf

Podeu fer l'ingrés al compte del club, CAIXA SABADELL 2059 0676 94 8000112845, amb indicació del vostre nom i de la modalitat triada, més els 15 € de la quota de soci, i fer-nos arribar un comprobant de pagament a "baquo@live.com" per tal de que us demanem la vostra tarjeta federativa.

Salutacions.